klippmaskin hund

Klippmaskin hund BÄST I TEST 2023

Klippmaskin hund

Många av oss har drömt om att kunna klippa våra egna hundar för att spara både tid och pengar, samt också få våra hundar trimmade och snygga när vi inte behöver passa hundfrisörernas scheman. Därför skapade vi denna sidan om klippmaskiner!

Tack och lov finns det för en mindre prislapp utmärkta alternativ att hitta högkvalitativa klippmaskiner som du kan komma igång på egen hand för att få en perfekt trimmad hund.

Du ska definitivt inte använda mänskliga hårtrimmers på hundar, även om många ansett det funka bra tidigare. Tyvärr är hundpälsen helt annorlunda än mänskligt hår, därför är klippmaskiner till hundar konstruerade för hundar. De här klippmaskinerna har möjlighet att komma igenom pälsen med utan större problem, så länge du väljer en klippmaskin som håller hög kvalitet.

Låt oss först tala om vad du behöver leta efter när det gäller hund klippmaskiner. Sedan går vi in och visar dig några av de bästa klippmaskinerna på marknaden. Därefter ger vi dig några enkla instruktioner för att komma igång med att använda klippmaskinen själv, så att du kan få ut mesta möjliga av ditt köp.

Vår bäst i test lista av klippmaskiner till hundar 2023

Inlägget är reklam för Vet Zoo, Granngården och Ani Mail och innehåller annonslänkar.

Om du är angelägen om att komma igång och få tag i bra klippmaskiner just nu så ger vi dig några rekommendationer och bäst i test lista här direkt:

BÄSTA HUNDTRIMMERN 2023 - Aesculup Durati

Uppladdningsbar klippmaskin i toppklassig kvalitet från Braun (Aesculup Durati) med snap-on vilket gör den enkel och smidig att använda.


Aesculap trimmer KLIPPMASKIN HUND BÄST I TEST 2023

Specifikation:

 • Motor: EC motor
 • Skär per minut: 3300
 • Batteri: Li-ion 2850 mAh
 • Körtid: ca 240 min
 • Uppladdningstid: ca 240 min
 • Ljudnivå: ca 63 dB
 • Vikt: 380 g (med huvud och batteri)
 • Bra investering som kan användas till hundar, katter och hästar
 • Lätt och balanserad vikt på 380 gram med huvud och batteri
 • Kraftfullt Batteri: Li-ion 2850 mAh som håller 4 timmar
 • 4 click on-kammar (huvuden), rengöringsborste, laddare, laddningsstation, olja och instruktionsbok följer med
 • Vikt på endast 242 gram
 • Klippmaskinen levereras med skärhuvudet GT330 (1,5mm), två batterier, laddare samt skärolja till trimmern.

 

aesculap hundtrimmer klippmaskin hund bäst i test 2022

Bästa Budget alternativen

Hundtrimmer Bäst i Test Budget: Klippmaskin Clipster Hund Delox

Det här är en effektiv, lätt och smidig klippmaskin som är batteridriven. Den passar bra för detaljklippning, och har tre olika hastigheter. Den har en klipptid på hela fem timmar per laddning, så du behöver inte oroa dig för att batteriet ska ta slut innan du är klar.

Den här klippmaskinen har många fördelar: ett klipphuvud av rostfritt stål, LED-belysning, ett kraftfullt batteri, display som visar kvarvarande batteritid, ställbar klipplängd i fem steg mellan 0.8 millimeter och 2 millimeter, tre olika hastigheter och många tillbehör.

Här ingår fyra olika click on-kammar, rengöringsborste, laddare, laddningsstation, olja samt instruktionsbok. Det här är ett bra val för den som vill ha en prisvärd men samtidigt riktigt bra klippmaskin med mycket tillbehör.

 • 3 klipphastigheter: 4000-6000 skär per minut
 • Mycket prisvärd hundtrimmer under 800 kr inkl moms
 • Kraftfullt 2200 mAh batteri som håller 5 timmar
 • 4 click on-kammar (huvuden), rengöringsborste, laddare, laddningsstation, olja och instruktionsbok följer med
 • Vikt på endast 242 gram

 

clipster hund delox klippmaskin

MEST PRISVÄRDA HUNDSKÖTSELPAKETET

Pet Union Professionellt hundskötselkit

Hundklipparen är bra att arbeta med och är ganska vass och väl inställd, vilket innebär att knivarna inte fastnar och ljudnivån är mycket låg och skrämde. Alla verktyg/tillbehör är mycket professionella och håller hög standard, saxarna är utmärkta att använda och mycket vassa så att de inte drar eller fastnar i pälsen.

En mycket prisvärd hundtrimmer som går köpa hos svenska Amazon. 

Paketet inkluderar:

 • Laddare
 • Nagelfil
 • 4 kammar
 • Nageltrimmer
 • Klippmaskin 
 • Kam
 • Blandningssax
 • Skärsax
 • Rengörare
 • Borste
pet grooming kit

Oster Home Grooming

Vi vet att alla inte är gjorda av pengar, så om du är på en tight budget är din bästa satsning definitivt Home Grooming klippmaskin från Oster.

Klippmaskin för snabb och enkel hemmaklippning, inte för professionellt bruk, men mycket omtyckt för hemmabruk. Klippmaskinen är av mycket hög kvalitet och har justerbara blad.

Oster home grooming klippmaskinspaket

Oster Artisan Trimmer

Den här praktiska trimmer har många fördelar: Den är liten, smidig, tystgående och anpassad för djur med tunn eller sårig hud. Den passar bra för hundar som har hudproblem, eller som bara ogillar pälsvård. Det här är en skonsam klippmaskin, helt enkelt.

En stor fördel är att den är tyst, eftersom det gör den mindre obehaglig även för hundar som annars tycker att det är lite otäckt att klippa och trimma pälsen.

Smidigheten är också en stor fördel, och trots att den är liten och kompakt så är det också väldigt kraftfull. Den har även ett soft-touch grepp som minskar tröttheten i hand och handled. Denna är alltså bekväm att använda, för både hunden och ägaren.

Att maskinen är uppladdningsbar är också väldigt bra, eftersom det gör den ännu smidigare och lättare att hantera och du slipper en sladd som är i vägen.

Slutligen är denna lilla trimmer väldigt prisvärd. En riktigt bra maskin till ett riktigt bra pris, kan man säga. Det här är ett perfekt val för den som behöver en enklare maskin, och som vill ha mycket trimmer för pengarna.

oster artisan klippmaskin

Exklusiva- och professionella klippningsalternativ

Oster PRO 600i

Om du hellre vill ha en trådlös klippmaskin med högsta kvalitet och ergonomisk utformad så rekommenderar vi Oster PRO 600i Klippmaskin

Oster PRO 600i Klippmaskin håller hela 2 timmar efter laddning. Klippmaskinen är ergonomiskt utformad där du får ett mjukt och behagligt gummiöverdrag på yttersidan som ger mycket bra grepp och gör den behaglig att hålla i.

 • Sladdlös trimmer
 • Ergonomisk klippmaskin
OsterPRO600i Klippmaskin

Amazon SE

Oster pro 600i skärhuvud

Oster A6 Slim

Det här är en lättviktsklippmaskin som har en ergonomisk design, och även en kraftig motor med tre hastigheter. Denna klippmaskin är professionell och passar bra för den som behöver en riktigt effektiv maskin, till exempel om man jobbar med att klippa hundar eller bara gör det väldigt ofta.

Med denna klippmaskin kan du både klippa och trimma, och de tre hastigheterna gör att du får många möjligheter men även att klippningen blir effektiv och behaglig.

Här bör du dock tänka på att det är en professionell klippmaskin, och därför är det extra viktigt att läsa instruktionerna innan. Om hunden inte är van vid att bli klippt så kan det även vara en bra idé att sätta igång maskinen utan att klippa först, så att hunden får vänja sig vid ljudet.

oster a6 slim

Moser max50 klippmaskin

Även detta är en professionell trimmer, som är mycket kraftfull. Den klarar av det mesta, även tovig päls. Den är väldigt tyst, ergonomisk och bekväm att använda för både hunden och dig som klipper.

Det ergonomiska greppet har halksäkra partier, vilket gör det lättare att hålla och styra maskinen säkert. Med denna maskin får du exakta och raka snittkanter, och en klipplängd på 1 millimeter.

Denna klippmaskin har en kabel på 3 meter, vilket ger rörelsefrihet samtidigt som du får fördelarna med kabelanslutna maskiner – nämligen att du inte behöver komma ihåg att ladda batteriet, och kan använda maskinen precis när du vill.

Med den här smarta klippmaskinen får du många fördelar. Att den är extremt tystgående är till exempel väldigt praktiskt, speciellt om man har en hund som annars tycker att det är obehagligt att bli klippt. Det här är alltså ett bra val för den som vill ha en tystgående, men samtidigt riktigt effektiv, klippmaskin.

 • Skär per minut 3300
mosermax50 klippmaskin

Oster A6 Comfort Klippmaskin

Denna klippmaskin har många fördelar – den har en låg vikt, den är ergonomisk, den har en kraftfull motorn och tre hastigheter. Det här är en professionell klippmaskin och det är extra viktigt att läsa produktbeskrivningen innan köp.

Med denna allsidiga klippmaskin kan du båda klippa och trimma. Det finns en stötabsorberande isolering runt motorn som gör maskinen tystare, vilket är väldigt praktiskt om hunden tycker att det är obehagligt med höga ljud.

Det kan ändå vara en bra idé att sätta igång maskinen utan att klippa först, så att hunden får vänja sig vid ljudet innan klippmaskinen används.


 
 • Högkvalitativ klippmaskin med utbytbara skär
 • Ergonomisk
 • Kraftfull trimmer
 

 

 

oster a6 comfort

Amazon SE

Granngården


Moser max45 klippmaskin

Det här är en väldigt högkvalitativ och effektiv klippmaskin, som passar perfekt om man vill investera i en riktigt hållbar maskin som kan hänga med länge.

Denna klippmaskin är kraftfull men samtidigt tystgående, den har två hastigheter och gör klippningen enkel och smidig. Det är en robust klippmaskin som är bekväm och enkel att använda.

Denna modell är ett extra bra val om du gör fullständiga klippningar, och den är mycket uthållig – även vid kontinuerlig belastning. Den har även en ergonomisk design som underlättar och gör användningen bekvämare.

Andra fördelar med denna klippmaskin är att den är liten, smidig och lätthanterlig. Den har även vibrationsdämpning, och det utbytbara skäret är precisionsslipat. Det är enkelt att byta ut skäret och det görs med ett knapptryck.

Här ingår flera praktiska tillbehör så som ett 1 millimeters skär, två kammar på 10 millimeter och 16 millimeter, rengöringsborste och olja.

Denna klippmaskin är nätdriven och har en tre meter lång kabel, som gör att du kan röra dig fritt. Samtidigt har nätdrivna klippmaskiner den fördelen att du inte behöver komma ihåg att ladda, och klippningen kommer inte bli avbruten av att batteriet dör. Denna klippmaskin är alltid redo att användas.

mosermax45 klippmaskin

Utgått: Klippmaskin Clipster Hund Trimox

Den här är liten och smidig och passar perfekt för detaljer – till exempel tassar och öron. Det kraftfulla batteriet räcker i upp till två timmar per laddning, men om du har glömt att ladda den så går den även att användas med sladd. Väldigt smart och praktiskt.

clipster hund trimox billig klippmaskin

Här finns ett rostfritt klipphuvud, en klipplängd på 0.3 millimeter och tre olika click-on kammar. Dessutom ingår även olja och en rengöringsborste.

Den här trimmern är inte bara väldigt prisvärd, utan även billig. Den kostar inte mycket alls, men är samtidigt riktigt praktisk och har många fördelar. Denna passar alltså perfekt för den som vill ha riktigt billig men samtidigt väldigt bra trimmer.

UTGÅTT: BÄSTA HUNDTRIMMERN 2021 – OSTER POWERPRO ULTRA SLADDLÖS TRIMMER

Den nya sladdlösa klipparen från Oster är utformad för att vara lättare och effektivare än tidigare modeller.

Den har en ökad batteritid på upp till 60 minuter, kan klippa igenom både hästhår och hundpäls med lätthet tack vare cryogen-x®-bladet i storlek 10 bred som håller bladen 15 grader Celsius kallare än vanliga blad för längre livslängd!

Alla kompatibla extradelar som kan kopplas på ingår också i detta paket så att du inte behöver någon annan utrustning – vilket gör det enklare än någonsin tidigare att få jobbet gjort snabbt utan att oroa dig för att få slut på delar. Oster PowerPro Ultra är givna valet för oss som bäst i test trimmer 2022.

Massa fördelar:

 • Sladdlös trimmer
 • 15% lättare än tidigare modeller.
 • 3300 slag/min
 • Handtag med bra grepp som gör klippmaskinen bekväm att hålla i
 • Upp till 60 min körtid.
 • 40 min laddningstid
 • Medföljer batteri, laddstation, laddningssladd och rengöringsprodukter
 • Skär med 2,4 mm klipplängd medföljer
 • Alla snap-on skär från Oster fungerar med denna klippmaskin

Trimmer Oster Powerpro Ultra

SE AKTUELLT PRIS OCH KÖP HOS PETSTER

Läs om billigt hundfoder här!

Similar Posts