buddypetfood hundmat online

Buddypetfood Hundmat online

Du kommer hem efter en lång dag på jobbet och inser att du glömde att köpa hundmat på vägen hem. Som husse eller matte så har vi alla varit där någon gång. Men det finns ett enkelt sätt att hålla ditt hem fyllt med hundmat som du väljer.

Oavsett om du letar efter färsk hundmat, helt naturlig eller traditionell hundmat, kommer vi här vägleda dig till rätt hundmatsprodukter för just din hund. Se vem som tillhandahåller den bästa hundmaten online som vi upptäckt för alla behov du har.

Med så många olika typer av hundmat online, är det omöjligt att välja en enda vinnare. Så vi har valt vinnare i flera kategorier baserat på vilken typ av hundmat du söker.

En sak att notera, särskilt för de färska, hemlagade och naturliga alternativen för hundmat är att dessa är dyrare, men du behöver nödvändigtvis inte byta mat till 100% som vissa föreslår. Våra hundar fortsätter till exempel att äta en halv del av sin traditionella torkade hundmat (att få tugga riktigt kan hjälpa till att rensa tänder från plack), och vi blandar i en halv del färsk hundmat så att de får fördelarna med båda. Hanhunden älskar den här kombinationen!


SE PRIS PÅ BUDDYPETFOODS här

Billigt Hundfoder

Använd rabattkoden BUDDY eller NYKUND

för 50% rabatt på din 1a order och få ännu billigare hundmat

Den bästa naturliga hundmaten online finner ni hos Buddypetfoods

hundmat online

Buddy Pet Foods bakar hundmaten eftersom det är det mest naturliga sättet att tillaga torrfoder på. Hundmaten bakas vid låga temperaturer i cirka 40 minuter och kyls sedan ner under 1–2 dagar. Förutom en rad andra fördelar, säkerställer en försiktig process att näringsämnen inte dör under uppvärmningen, samt löser upp dem för lättare absorption i hundens tarmar.

I och med en bättre tillagning av hundmaten så kommer din hund behöva en mindre mängd foder på grund av förbättrad näringsupptagning, den får bättre avföring och minskade besvär av irriterande gaser. Annat torrfoder du köper idag tillverkas oftast genom en extruderingsprocess, vilken gör att fodret kan expandera i hundens mage, något som kan leda till magvärk och tarmvred, vilket i värsta fall kan leda till dödlig utgång.

Hundmat pris och rabattkod

Sedan kommer vi till priserna. Buddy har redan fantastiska priser, så redan här har ni hittat billigt hundfoder. Du kan exempelvis köpa färskfoder till hund för 129 kronor och om du prenumererar får du 10% rabatt till.

SE PRIS PÅ BUDDYPETFOODS här

Fördelarna med Buddy Pet Food

 • Extra högt näringsinnehåll – Tack vare den försiktiga processen där maten ugnsbakas dör inte näringsämnena under uppvärmning. Bra råvaror.
 • Mindre mängd mat –  På grund av bättre näringsupptag, bättre andedräkt och mindre gasbildning.
 • Maten expanderar inte i magen​​
 • Inga tillsatser
 • Spannmålsfritt
 • Superfoods
 • Tillverkningsprocessen: Ugnsbakat under lång tid under låga temperaturer
 • Enkelheten –  leverans direkt till dörren
 • Snyggt trevligt paketerat med nyttig information
 • Anpassat till just din hund och dess behov
 • Inga konserveringsmedel, färgämnen eller syntetiska ämnen
 • 3 grundrecept – Lax (lätt), Anka (aktiv), Lamm (Hyperallergic)
 • Ingen bindningstid
 • Leveranser i hela Sverige
 • Kan anpassa mängden

Hur fungerar leveransen av hundmat online från Buddypetfood? 

Oavsett vart i Sverige du bor kommer din hundmat att skickas inom 1–2 dagar från det att du lagt din beställning. Väljer du att prenumerera kommer maten inom din valda leveransintervall. Du kan alltså få hundmat precis så ofta som just din hund behöver.

Vad kostar då frakten? Om du handlar för över 500 kronor är frakten faktiskt gratis! Annars kostar det 49 kronor om du vill att paketet ska levereras till ett ombud. Vill du istället ha hemleverans kostar det 79 kronor.

Om du inte är hemma vid en hemleverans kan leverantören lämna paketet utanför din dörr. Du behöver bara nämna detta när du lägger din beställning. Om du har en portkod är det också väldigt viktigt att du uppger den vid en hemleverans.

Paketen levereras med DHL eller PostNord, två stora postbolag som kommer se till att ditt paket kommer fram i tid. Självklart arbetar även Buddy för att lägga till fler fraktalternativ i framtiden för att göra det smidigare för alla kunderna.

Hur går det till att köpa hundmat online hos Buddy Pet Foods?

Processen är otroligt smidig. Först börja du helt enkelt med att klicka i menyn på Hitta Rätt Foder

buddy beställ hundmat

Guiden leder dig sedan igenom så att du berättar mer om din hund till Buddy Pet Foods:

Din hunds ålder, aktivitetsnivå, ras och allergier i Buddy Pet Foods foderguide.

Baserat på din hunds behov rekommenderar Buddy Pet Foods rätt foder och mängd.

Därefter levereras hundmaten i snygga förslutningsbara förpackningar som är enkla att förvara.

Hundmaten levereras direkt hem till dörren, så ofta du behöver det. När maten börjar ta slut levererar vi ett nytt matpaket hem till dig.

Buddy Pet Foods

Fr. 249:-
9.5

Kostnad

8.5/10

Beställning och leverans

10.0/10

Hälsosamt

10.0/10

Smak

9.5/10

Pros

 • 100% naturliga ingredienser med extra högt näringsinnehåll, spannmålsfritt, superfoods
 • inga konserveringsmedel, färgämnen eller syntetiska ämnen
 • Ugnsbakat hundfoder
 • Höga betyg av i stort sätt samtliga som gett Buddy till sin hund
 • Fri frakt över 500 kronor

Cons

 • Bitarna kan vara något stora beroende på hund, individuellt

Similar Posts