bästa hundförsäkringen

Bästa hundförsäkringen 2023 – jämför hundförsäkring bäst i test

Att hitta den bästa hundförsäkringen kan vara både tidskrävande och svårt. Det finns ett otroligt brett utbud av hundförsäkringar på marknaden idag, som ger dig en mängd olika valmöjligheter och alternativ. Samtidigt bidrar detta utbud till att det för dig kan vara svårt att veta vilken av alla dess försäkringar som är bäst för dig och din hund.

Vad ska den innehålla? Vad är rimligt att den kostar per år? Är dolda fel viktigt? Ska du välja fast självrisk eller rörlig självrisk? Vad ska den ge i ersättning? Läs mer nedan där vi tipsar om vad du bör tänka på inför valet av bästa hundförsäkring. Jämför hundförsäkring med vår hjälp!

Vilken är bästa hundförsäkring?

Vilken hundförsäkring som är bäst beror på ett flertal olika faktorer. De faktorer som påverkar är framförallt hur din situation ser ut och vad du har för hund, vilka behov ni har, om du har några specifika önskemål, och hur din budget ser ut. Idag kan dock alla hitta en hundförsäkring som passar, det gäller bara att man ska jämföra rätt.


Lassie - bästa hundförsäkringen på marknaden

Ser man till marknadens betyg och konsumenternas omdömen i dagsläget finns det ingen tvekan om att Lassie är den bästa hundförsäkringen 2023. Det bland annat då den är mycket flexibel samtidigt som den ger dig hög säkerhet. Dessutom erbjuder Lassie marknadens högsta ersättning om hunden skadas eller avlider.

Det är även många som gillar Lassie som försäkringsbolag då de är mycket nytänkande och moderna. De har bland annat en smart app där du kan få tips, råd och samla poäng för att sänka din premie.

Självrisk perioden gäller hela året, och de har inga rasspecifika begränsningar. Välj en försäkring som ger ersättning på 30 000 kr per år, 60 000 kr per år eller 150 000 kr per år, där dolda fel alltid ingår. Livsförsäkring går att välja till, och du kan även få ersättning för medicin och rehabilitering.

lassie hundforsakring

Andra populära hundförsäkringar

Utöver Lasse och deras hundförsäkring finns det ett flertal försäkringsbolag och försäkringar som är populära bland hundägare. Nedan listar vi några av marknadens favoriter, en lista du enkelt kan använda dig av då du jämför hundförsäkring!

  • Manypets hundförsäkring

Manypets försäkring för hundar är även den ett mycket populärt val. Det bland annat då försäkringen inte har några rasspecifika begränsningar, samt att ersättningsbeloppet är väldigt högt (max 140 000kr) vilket innebär att du kan få bra ersättning om hunden behöver vård, drabbas av sjukdom eller olycka.

Försäkringsbeloppet sänks inte heller med hundens ålder, och du får 15% rabatt under hela perioden om du tecknar försäkringen för fler hundar. Du erbjuds också en fast självrisk från 0 kr. Beroende på vilken av deras försäkringar du väljer kan kr mån variera.

Vi har även skrivit en artikel om ManyPets hundförsäkring!

manypets hundförsäkring
  • Agria djurförsäkring

Agria erbjuder en hundförsäkring som, precis som hos Lassie, ger ersättning om hunden drabbas av skada eller sjukdom på upp till 150 000 kr per år. Medicin och rehabilitering ingår alltid. Agria har en smart app där du kan se din journal och få hjälp direkt i mobilen, och samma veterinärvårdsbelopp gäller hela livet. Du får också bra rabatt första året.

Agria har en smart app där du kan se din journal och få hjälp direkt i mobilen, och samma veterinärvårdsbelopp gäller hela livet. Du får också bra rabatt första året.

agria djurförsakring

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *