Husdjursporträtt

Hundporträtt till hemmets härskare

Vem är familjens kung eller drottning? Jo, givetvis hunden. Det kan nog varenda hundägare skriva under på.

Att våra husdjur får en så stor roll i våra liv beror givetvis på att de betyder mycket för oss. De hänger med på våra äventyr, lyssnar på oss när vi är ledsna och följer oss troget vad vi än gör. Särskilt trogna är de vid middagsdags. De arbetar gärna som självutnämnda diskare, vakter och trädgårdsmästare. Och om osten står för långt ut på köksbänken städar de undan den, även om den råkar hamna i magen på dem, bara sådär.

Kort sagt gör våra fyrfota vänner lite som de vill. Ändå älskar vi dem, och vi kan lugnt konstatera att det är de som bestämmer, oavsett om vi vill det eller ej.

Så om din hund är kungen eller drottningen i huset, varför inte investera i ett vackert porträtt av den? Oavsett om du vill hänga upp det som ett formellt konstverk eller bara pryda ditt vardagsrum med en bild av ditt favoritdjur finns det gott om begåvade konstnärer som kan göra skräddarsydda porträtt åt dig och hela beställningen kan enkelt skötas online.

Hundporträtt

Och varför då inte ge dem den plats de verkligen förtjänar i våra hem – och i våra hjärtan, nämligen ett fint husdjursporträtt. Vilken roll passar bäst för din hund? En ståtlig kung, en bestämd general, en lustig pirat eller kanske en hjältemodig astronaut? Vad sägs om en vacker renässansmålning där din hund ståtar som stolt drottning?

Begåvade konstnärer kan fånga din hunds unika personlighet perfekt på duk och skapa en målning som verkligen är ett konstverk. Oavsett om du vill ha en bild av din fyrbenta vän som slappnar av i vardagsrummet eller stark och orädd som vakar. Om du letar efter det perfekta djurporträttet som kan pryda ditt hem eller om du bara vill ha en oförglömlig gåva till en hundälskande vän, så finner du nedan ett mycket hett tips.

hundporträtt

Perfekt present

Med ett hundporträtt kommer du alltid ha din pälsklädda vän i centrum, oavsett om du hänger tavlan i vardagsrummet, sovrummet eller köket. Ett porträtt av ditt husdjur är både roligt och originellt, och säg den hundägare som inte skulle bli överlycklig av att få en hundtavla i julklapp eller födelsedagspresent! Den passar också utmärkt som present till barnen eller till en morförälder som brukar vara hundvakt.

Så om du letar efter en unik och omtänksam gåva till hundälskaren i ditt liv kan du kolla in The Puppy Poster redan idag. Beställ online eller kontakta dem direkt för att få veta mer om deras fantastiska djurmålningar. Deras recensioner garanterar att du inte kommer att bli besviken!

Ett evigt minne av din hund

Det är också ett sätt att hylla ditt älskade husdjur. Ett hundporträtt från The Puppy Poster är bestående och kommer alltid finnas där. Som en påminnelse om hundpromenaderna, den lurviga pälsen, den blöta nosen och allt bus – och, kanske främst av allt, din hunds eviga och ovillkorliga kärlek!

Det om något är väl värt att förevigas på en gullig husdjurstavla!


Olika sorters hundporträtt

På The Puppy Poster hittar du ett brett utbud av hundporträtt så som handritad illustration från foto eller kvalitetsprint från foto. Animal Praise har en lite annorlunda approach, där hunden kläs ut med uniform eller kostym.

porträtt hund
hundporträtt

Oavsett om du letar efter en rolig och finurlig målning eller något mer kungligt och formellt, så finns det idag ett väldigt brett utbud att välja mellan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *