boughtbymany Sveriges bästa hundförsäkring

Hundförsäkring – Bought By Many

Att ha ett litet husdjur och att vara mycket mån om det lilla livet, är något som kommit fram i ljuset mycket under de senaste åren. Det vanligaste husdjuret är att vara ägare av en hund. Detta betyder då också att det inte alls behöver vara tal om ett litet liv, utan här kan det handla om en mycket stor vän. Ja, hunden kallas människans bästa vän, och på dessa husdjur ska det betalas skatt och det ska också finnas en hundförsäkring.

Nu finns det en ny aktör på den svenska marknaden rörande hundförsäkringar. Deras försäkring heter Bought By Many, och detta är också denna nya aktörs namn. Här ska du få reda på allt du behöver veta om hundförsäkring, samt den nya försäkringen Bought By Many Sverige.

Som du säkert känner till är det stor konkurrens på den svenska försäkringsmarknaden. Detta inom många områden såsom bilförsäkring, hemförsäkring, olycksfallförsäkring samt mycket mera. Denna konkurrens finns också inom området hundförsäkring.

Här tävlar den nya Bought By Many med redan etablerade försäkringar från Folksam, Agria och många flera. Frågan är då vilken hundförsäkring som blir det bästa valet och varför du ska välja just Bought By Many Sverige, som profilerar sig som Sveriges nya hundförsäkring. 

Detta är Bought By Many

Denna aktör inom hundförsäkringar med bra och förmånliga villkor lanserade sina första försäkringar i London 2012. Ända sedan lanseringen har de fått mycket bra feedback, vilket har lett till att de med hjälp av denna kunnat skapa en ännu bättre och anpassad hundförsäkring som verkligen funderar. Med andra ord är Bought By Many och deras hundförsäkring en brittisk utmanare på den svenska försäkringsmarknaden.

Nu är det inte heller bara hundägare som kan vara glada och nöjda med Bought By Many, utan de erbjuder också försäkringar till alla kattägare som verkligen vill ge sina kelgrisar ett fullgott skydd vid olycka eller sjukdom. Här erbjuds bra försäkringar som har formats utifrån alla djurägares synsätt och vad de vill ha i sin djurförsäkring. Detta spänner över allt från bättre och bredare ersättning och enklare villkor till lägre självrisker.

Bought By Many hund och kattförsäkringar är idag en av de mest köpta djurförsäkringarna i Storbritannien, samt att de även fått utmärkelsen som UK´s Most Trusted Pet Insurance 2019. Utöver detta kan de också ståta med att de även har Sveriges bästa hundförsäkring. Detta genom att Konsumenternas Försäkringsbyrå har utsett både Bought By Many Premium och Standard på 1:a och 2:a plats som Sveriges bästa val av hundförsäkringar.

Detta får du i din hund och kattförsäkring

För att en katt och hundförsäkring ska kunna anses bättre än andra, måste det ju vara något som skiljer dem från andra. Vad är det då som utmärker Bought By Many och gör dem till ett bättre val när du älskar din hund eller katt?

  • Du får samma skydd oberoende av vilken ras det är som ska försäkras.
  • Få ett tryggt skydd med upp till 140 000 kronor för veterinärvård, vilket är Sveriges högsta försäkringsbelopp på hundförsäkringar.
  • Du får chansen att välja din egen självrisk, där du kan slippa självrisk helt och hållet fram tills ditt djur fyllt 9 år.
  • Oavsett antalet olycks- eller sjukdomsfall, kommer du bara att betala en självrisk per år.
  • Du kan få premien tillbaka efter ett visst antal skadefria år, samt att det finns olika tillägg som gör att du kan få ersättning för tidigare kända sjukdomar eller skador.

Helt enkelt få du som ser till din katt eller hunds bästa en bättre djurförsäkring som passar för alla hund och kattägare. 

Även du som har frågor eller behöver hjälp, kommer alltid att finna en fantastisk support av högsta kvalitet. De har sedan länge ett kontor i England, medan de redan nu har etablerat ett kontor även i Sverige. Med detta sagt kommer du alltid att mötas av en svensktalande support, som alltid gör sitt bästa för att svara på dina frågor så fort som möjligt.

Sammanfattning av Bought By Many Hundförsäkring

Vid tester har det påvisats att Bought By Many katt och hundförsäkring, ger alla svenska djurägare lite mera. När det sedan visar sig att de heller inte är dyrare, så finns det ingen anledning att tveka. Testerna talar ett tydligt språk, och lämnar inget utrymme åt att avstå från en bättre djurförsäkring hos Bought By Many.

 

Bought by Many Sverige

1 thought on “Hundförsäkring – Bought By Many”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *