försäkra din hund hos Folksam

Försäkra din hund hos Folksam

Inlägget är reklam för Folksam och innehåller annonslänkar för Folksam hundförsäkring


Obs länken ovan kan innehålla eventuella rabatter.

 

Som vi alla vet är hunden människans bästa vän och det går det inte att sätta ett pris på. Många av oss är alltid orolig att något ska hända vår familjemedlem eller att han eller hon ska bli sjuk och Folksam kan lätta lite på den oron genom att finnas där om olyckan skulle vara framme om du har tecknat hundförsäkring. Den skyddar mot oväntade kostnader om det otänkbara skulle ske eller hunden skulle bli sjuk. Folksam erbjuder olika nivåer av hundförsäkringar för att det ska passa just dig och din hund så bra som möjligt.

 

Folksam hundförsäkring

 

Olika försäkringsnivåer på Folksam hundförsäkring

 

Folksam erbjuder olika nivåer av försäkringar för din bästa vän i form av Bas, Mellan och Stor. Det som gemensamt ingår i alla nivåerna är ersättning vid akupunktur, dolda fel och utan extra kostnad veterinärbesök i mobilen som innebär att du kan boka ett videosamtal med veterinärer och få hjälp digitalt. Det som skiljer nivåerna åt är olika ersättningsbelopp på veterinärvård:

 

Bas: upp till 25 000 kr

Mellan: upp till 50 000 kr

Stor: upp till 75 000 kr

 

 

Folksam hund

På alla nivåerna får du välja själv om du vill betala 1800 eller 3000 kr i fast självrisk. Nivån Mellan erbjuder också utökad tandvård precis som Stor, dessutom erbjuder nivån Stor även viss ersättning vid strålning- och cellgiftsbehandling samt implantat av höftprotes. Skulle det värsta skulle hända och din hund behöver avlivas ersätter försäkringen kostnader upp till 1000 kr inom nivån Stor.

 

Det här bör du också tänka på vid valet av försäkring

 

Det kan vara en djungel vid valet av hundförsäkring och extra viktigt är det att kika så det ingår veterinärvård i försäkringen eftersom det inte kan undvikas att åka till veterinären då och då. Besöket kan bli kostsamt om det inte ingår veterinärvårdsförsäkring och hos Folksam ingår det i alla paketen Bas, Mellan och Stor. Det är också viktigt att kolla upp om det kan finnas specifika sjukdomar som just din hundras kan ha innan du tecknar försäkring. Kontakta Folksams kundservice om du är osäker! Vi rekommenderar att man ser över sitt försäkringsskydd regelbundet för att vara säker på att försäkringsavtalet fortfarande passar och du kan göra förändringar på försäkringen upp till att hunden fyller sju år. Om du har en äldre hund så tänk att ange om hunden har varit försäkrad tidigare och vilken omfattning den försäkringen har haft.

 

Mängder av rabatter hos Folksam & Folksam samlingsrabatt

 

Folksam erbjuder en mängd olika rabatter och har du hemförsäkring genom Folksam sedan tidigare får du 10 % samlingsrabatt på försäkringar för hund, katt, häst eller andra försäkringar. samlingsrabatt

Om du tecknar hundförsäkringen innan valpen är ett år får du också 40 % nyteckningsrabatt på den första årspremien. Är du uppfödare av hundar eller har flera hundar som behöver försäkring kan du få upp till 50 % mängdrabatt om du försäkrar 10 hundar eller fler. Du kan också få 10 % rabatt när du kastrerar din tik i förebyggande syfte. Känn dig mindre orolig kring kostnader som kan uppstå om din hund blir sjuk eller skadad och försäkra din bästa vän med Folksam hundförsäkring!

  

Fox News hade ett inslag om hundförsäkringar och djurförsäkringar som kan ses nedan, mycket som experten i USA tar upp i klippet gäller även i Sverige.