Bästa hundbädden – Rea på hundbädd

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Arkenzoo.se och Vetzoo.se

En bra hundbädd bör vara en fristad där din hund kan sussa bekvämt medan den drömmer sig bort om att jaga grannskapets katt eller vad det nu kan vara. Hundar är naturliga djur. Detta innebär i grunden att de behöver sin egen fristad där de kan känna sig trygga och säkra. De behöver en plats dit de kan gå till när de behöver vila eller när de känner sig stressade, lite likt oss människor. För många hundar är denna helgedom vanligtvis sin säng. Om du inte ger din hund en riktig hundbädd, kommer den hitta ett annat sätt att skapa sig sin egna hundbädd, vilket då vanligtvis blir på bekostnad av din soffa, säng eller favoritstol! Förutom att vara däggdjur så bör vi känna till att hundar sover mellan 12-16 timmar per dag i genomsnitt. Inte bara förtjänar hundar en riktig hundbädd som är bekväm, de förtjänar också att kunna sova mycket bättre när de känner sig trötta.

Bra hundbäddar

I detta inlägget ska vi kolla lita närmare på olika bra hundbäddar som du kan välja mellan till din bästa vän.

Numera finns det många olika bra hundbäddar i olika stilar att välja mellan. Men hur vilken ska du välja? 

En viktig sak att tänka på är din hunds individuella personlighet. Vissa hundar gillar verkligen att krypa ihop i sin hundbädd medan andra vanligtvis sträcker ut sig, samt vissa gör en kombination av båda delarna.

En annan sak att tänka på är din egna stil. En matchande hundbädd ska passa in bra i din inredning hemma och du borde inte ha några problem att hitta en bra hundbädd som passar bra för detta. Du kommer upptäcka att de flesta hundbäddar finns i olika färger, mönster och stilar. Vi ska försöka gå in lite närmare på de mest populära hundbäddarna och deras fördelar.

Just nu har ArkenZoo helgrea 25% rabatt, så tillfället blir inte bättre än att passa på att införskaffa en hundbädd nu.

Praktiska hundbäddar

Bolster hundbädd

Fyllningen består av bolster med upphöjd vadderad yttre del som både håller formen och är mjuk så hunden alltid har en bra liggposition. Det här är förmodligen en av de mest populära sängarna eftersom sängens höga rygg skapar en mycket säker och mysig tillflyktsort för hunden. De kan verkligen krypa ihop och mysa i den här hundbädden. Skydden är vanligtvis avtagbara för enkel tvätt och bolster hundbädden finns i ett stort antal färger, mönster och stilar. Du kommer märka att det finns många designade hundbäddar i just denna stilen.

Bolster hundbäddar kräver inte mycket underhåll och sköter du den rätt kommer den behålla sin höga kvalité.

Hundbädd i memory skum

Dessa ortopediska hundbäddar är utmärkta för hundar med artrit eller andra ledproblem. Men hundbäddar i memory skum är också bra för alla hundar och kan hjälpa till att upprätthålla deras hälsa genom att ge en stödjande och bekväm yta att vila på. Den största fördelen med den här hundbädden är att memory skummet formar sig efter hundens kropp och på så sätt hjälper till att lindra värk och smärta samtidigt som den ökar hundens blodcirkulation. Den ökade blodcirkulation kan hjälpa till att minska den tid som krävs för läkning av skador. Faktum är att många veterinärer rekommenderar hundbäddar i memory skum till hundar som nyligen gått igenom kirurgi.

Lyxiga hundbäddar

Trixie hundbädd

Hundbädd plast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *